Kello herätti puoli kahdeksalta, ja kollektiivinen reaktio siihen oli "ei saatana...." kerättiin kuitenkin itsemme ylös ja ulos, bussi Lahteen lähti yhdeksältä... Matka vietettiin suurimmaks osaks nukkumalla, mut keksittiin myös loistava idea: Viedään Henkalle viikset! :DD Sallan ja mun mielestä ehkä paras idea ikinä, Marleena ei ollut ihan niin innostunut. Yritettiin bussimatkan aikana rakentaa naamoja, mut todettiin että joo tää käsien tärinä + bussin tärinä on ehkä vähän liikaa. No, olihan päivää vielä paljon edessä... Kun päästiin Lahteen, pyörähdettiin luonnollisesti ensin Sibbetalolle tsekkaamaan ympäristö. Oli melko hiljaista... Marleena jäi sinne palloilemaan, kun minä ja Salla lähdettiin viiksijahtiin. Valikoima oli lähestyävästä vapusta huolimatta tosi huono, mut löydettiin semmoset hienot, vaikkakin tummat gigolo-viikset, joita kyl myytiin kovasti sheriffiviiksinä. Anyway todettiin että näähän sopii Henkalle kuin nenä nokkaan. (Sallan ilmaisu, hajosin.)  

 Kun palattiin Sibbetalolle, meitä odotti iloinen Marleena. Bussi oli tullu sillä aikaa kun me oltin poissa, ja Marleena tietenkin sit tavannut kaikki siinä ohimennen. Vähän nakersi, mut toisaalta... eiköhän niitä nyt oo nähnyt vähän ajan tarpeiks. Vähän kyl sit hirvitti se että entä jos ne ei tuu sit illalla, kun meillä on nää viikset! Siis okei, olihan mulla vielä Helsinki edessä mut en mä niitä siellä vois antaa, kun Salla ei oo paikalla. No, päätettiin suhtautua asiaan luottavaisin mielin ("onhan ne aina ennenkin tullu!") ja keskityttiin jonotusaktiviteetteihin. Bändiläiset pyörähteli näköpiirissä aina silloin tällöin, mut ei me niitä koko aikaa viitsitty olla häiriköimässä, huudeltiin vaan että terve, tuutteko leeeeikkimään. Eivät ne tulleet, siat. Leikittiin sit keskenämme, ja vielä kun tuli muutama muu ihminen jonottamaan niin pidot vaan parani. Sit tietty siinä vaiheessa kun meillä oli norjalainen jalkaleikki täydessä vauhdissa, ja kaikki enemmän tai vähemmän solmussa ja riippu toisissaan, niin eiks Leevi tuu paikalle... Hetken se vaan seiso ihan hiljaa katsomassa kun meitä on 7 tyttöä semmosessa ihmeellisessä asetelmassa, ja kysy sit vakavana että "mitäs tapahtuis jos mä tulisin tohon leikkiin mukaan" johon tietty vastattiin että no sit kaikki ottaa susta tukea ja lääppis. Se totes että niin hän olettaakin ja siks ei tuu leikkimään, mut että ihan mielenkiinnosta, miten toi toimii ja sit selitettiin. Piti vaan pitää leikki pyörimässä koko ajan kun asennot oli osalla aika hankalia. Leevi totes loppuun että tässähän olis kuvausaihetta enemmänkin, hemmetin vanha pervo :'D Sit kun se lähti siitä, niin meni ehkä 10 minuuttia ni Henkka ja Niko tuli katsomaan mitä me tehdään.... Voi jumalauta sentään niiden kanssa! Nekin vaan katteli, eikä suostuneet liittymään leikkiin vaikka me houkuteltiin. Ei siinä raaskittu Sallan kanssa luovuttaa leikissä, mut vannotettiin Henkkaa että tulee ehdottomasti sit keikan jälkeen ulos kun meillä on sille lahja. Se toisti sen sanan lahja hyvin kaksimielisellä sävyllä ja me vaan todettiin että juujuu, näät sit :D Kyllä se lupasi tulla...

Päivän aikana ei tapahtunut mitään sen kummempaa, jonotus meni niin totutulla rutiinilla ;) Ovet aukes 19.30, pakattiin viikset huolellisesti mukaan tuleviin tavaroihin, kun yks lahtelainen (olisko sen nimi ollut Suvi...) meitä neuvoi että yleensä bändit tulee siihen lavan eteen juttelemaan sit keikan jälkeen. Se Suvi oli muutenkin tosi mukava tyyppi, selvästi kokemusta tämmösestä keikkakiertämisestä, neuvo meitä kokemattomampia. Salla lupas vuorostaan jäädä narikkaan, ja minä ja Marleena kipitettiin sen Suvin ja niiden muiden (joiden nimet ei jääneet mieleen) kanssa lavan luo. Mut koska me oltiin oltu ensimmäisiä, me oltiin keskimmäisiä ;D Jätettiin väliimme tilaa Sallalle ja Suvi jäi mun toiselle puolelle. Melko pian se Sallakin siihen tömähti, kun hirveesti ei ollut siihen aikaan viel narikassa jonoa, olihan keikan alkuun 1,5 tuntia. Kateltiin siinä salin täyttymistä ja kommentoitiin levymusaa, joka oli suurimmaksi osaksi täyttä kuraa - ei hitto vie kuulu ennen kunnon rokkikeikkaa luukuttaa mitään Lady Kakkaa ja muita listahittejä, mräyh. Soittivat kuitenkin sit Fondien Waitingin, mikä oli sinänsä tietty tosi kivaa, mut toisaalta tosi julmaa koska Waiting on niin sniffbyhyy-fiilistelybiisi eikä semmosta saa soittaa ennen keikkaa kun porukka hypettää! Ei sillä, kyllä me silti jaksettiin hypettää kun setti lopulta alkoi!

Melko samoja biisejä pyörittivät kuin siihenkin asti keikoilla, mut soittivat End of the Nightin spessuna. Henkka selitti sen kertovan krapulasta ja oltiin että kiitti hirveesti tän biisin tunnelman pilaamisesta :'D Meiju tilutteli keskenään Priden introa kesken Lockedin soolon, jolloin me ehdittiin tietty innostua että jee, hybridi ja Pride! Sitä kun ei olla saatu livenä vielä... Mut eipä sit tullu muuta kun sitä introa vähän. Mut oli kyllä tosi hyvä setti! Meijukin riehu ihan huolella, se hyppi ja juoksi niin että tissit meinas vyöryä ulos kaula-aukosta. Se on selvästi oppinut hyödyntämään matalien kenkien tarjoamia etuja. Henkka kiipes jossain soolossa takomaan rumpuja Nikon aiemmin tiputtamalla kapulalla, ja se oli sitten kyllä todella hieno soolo, joka päättyi siihen että Niko tökkäs Henkkaa kapulalla vatsaan ja sai sen tippumaan rumpukorokkeelta. Leevi ja Meiju nauro vieressä vedet silmissä ja meillä oli vähän sama tilanne yleisön puolella. Vitsi jos Henkka ois vielä lentänyt perseelleen siihen päälle niin ei ois ollut riemulla rajaa. Onnistu pysymään jaloillaan kuitenkin. Höh :DD

Kun keikka loppu niin jäätiin joksikin aikaa nyhväämään nelistään (minäsallamarleenasuvi) siihen lavan luo, mut sit iski paniikki että ää jos ne ei tulekaan tähän ja karkaa! Tällaiset aikeet estääksemme kirmattiin pihalle, ja siellähän bussi odotti hiljaa. Tai no ei nyt ihan hiljaa kun siinä oli roudaus ja muuta menossa, mutta siis ei ollut lähdössä viel :D Siinä sit käytiin keikkaa läpi ja paleltiin, kun kävi ihan pirun kolea tuuli! Olin onnellinen siitä että mulla oli pipo. Mutta hitto vie kun tunti jouduttiin venaamaan ennen kun Henkka ja Meiju tuli tupakalle! Ja koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, tässä minä, Henkka ja viikset:

Henkka näyttää ihan joltain saksalaiselta pornotähdeltä xD Plus että se paleli ihan hemmetisti ton paitansa kanssa kun ei sillä ollut takkia. Meiju meinas kuolla nauruun ja kuvaajallakin (Salla) tärisi kädet melko lailla kun se otti tän. On kyl oikeesti ihan hyvä ettei vaimo anna Henkan kasvattaa viiksiä. Tosin sen viikset ei ehkä näyttäis ihan tolta... TOIVOTTAVASTI! Viiksissä ei liima pitänyt kunnolla, varsinkaan sen jälkeen kun näytettiin Henkalle peiliä että se näki miltä viikset näyttää naamassa. Se nauro itsekin niin tolkuttomasti. Meiju hihku äkkiä crewn ja Nikon ja Leevinkin ihmettelemään ja sitten niitä hekotti siinä kokonainen lauma ja viikset kiers naamasta naamaan. (Perkele kun kamera hyyty siinä vaiheessa niin kuvia ei oo - varsinkin Meiju oli aika hilarious) Että semmosta, oltiin tosi iloisia että onnistuttiin pienellä teolla tuomaan näin paljon iloa koko kiertue-porukalle.

Sit kun siinä oltiin tarpeeks hekoteltu niin lähdettiin, että päästäis kotiinkin joskus. Salla ja Marleena tuli mun kanssa samaa matkaa Helsinkiin, ja lähti sit siitä junalla kohti Oulua (tai käytännössä jäivät odottamaan junaa) ja mä suuntasin kotiin keräämään voimia viimeiselle keikalle! ...Josta lisää myöhemmin ;)