Myin varmaan sieluni Tiketille samalla kun hain noi liput, sen verran ne maksoi... 186€! :'D No, kerran se vain kirpaisi ja nyt on sitten oikein mukavaa ohjelmaa huhtikuulle.... <3 Se lipunmyyjä nauroi että mä taidan ollakin ihan superfani, minkä myönsin vaikka periaatteessa en tykkääkään sanasta fani kun se kuulostaa jotenkin niin teiniltä... Oh well.

Lippujen päälle sai jotain extraa, vähänkö hajosin koska siitä ei oltu infottu etukäteen! Fondit on tehny Waitingista suomenkielisen demon joskus, ja nyt ne julkaisi sen silleen että sen sai jos osti kolmelle keikalle lipun :D Mä oisin siis saanut kaksi mutta Tiketin tädit sanoi että yks per ostaja. No, riittääpä muillekin! Oon kuunnellu sitä biisiä nyt koko illan ja vähän tää on ihana! Nimi on Länsisatama xD

Matkaa suunniteltiin viikkoja
Laskettiin hintoja
Varattiin lippuja
Molemmat tiesi tän olevan tulevaisuuden alku
 
Sua odotan terminaalissa
Katselen muita matkustajia
Lähtöselvitys sulkeutuu
 
Sovittiin tapaaminen puoli seitsemäksi
Tulin kolme minuuttia myöhässä
Et ole voinut mennyt edeltä
Mulla on molempien liput
 
Sua odotan terminaalissa
Katselen muita matkustajia
Lähtöselvitys sulkeutuu
 
Ja mä tiedän että säkin odotit tätä
Mikset ole täällä nyt?
Lähtöselvitys sulkeutuu
Me ei ehditä tuohon laivaan
 
Sua odotan terminaalissa
Katselen muita matkustajia
Lähtöselvitys sulkeutuu
 
Sua odotan Länsisatamassa
Katselen tyhjää terminaalia
Laiva lähtee

Onko ihana tai jotain, aww :D Henkalla on selvästi tollanen tapahtunut joskus, ja sit se on jalostanut siitä sit sen Waitingin... Jotenkin tykkään tän sanoista enemmän, paljon inhimillisempää. Tosin taitaa herra Luukkonen olla pienessä sievässä ton biisin ajan, vähän kuulostaa siltä toi laulu... Tosin niinhän se on aina keikoillakin että ei sen puoleen. Toivottavasti ne vetää ton sit keikoilla! :D Tosin en sitten tiedä että uskaltaako ne jättää vetämättä Waitingin kun se on niin hitti ja sama biisi kahdesti setin aikana vois olla vähän kummaa. Mut jännityksellä odotetaan.

Oi huhtikuu, tule jo! <3