Koska ajatus nukkumisesta aamulla pari tuntia pidempään houkutti, matkustin Tampereelle jo tiistaina, kun kerran järjestyi yöpymispaikka. (Eläköön Tampereella asuva sisko!) Oona tuli mua vastaan asemalle, ja käytin illan aikana runsaasti aikaa siihen että yritin houkutella sitä mukaan keikalle.... Ei suostunut :'D Mut sen sain varmistettua, että Marleena ja Salla pääsi Oonan lattialle nukkumaan nyt keikan jälkeiseksi yöksi, jatketaan sit aamulla matkaa Lahteen.

Oonalla alkoi aamuyhdeksältä koulu ja mä lähdin sitten samaa matkaa ja suuntasin keskustaan. Kävin pyörähtämässä Pakkiksen ovilla ja havaitsin ilokseni, että siellä oli tyhjää, eikä edes bussia vielä näkynyt. Haahuilin siinä lähiympäristössä ja menin sitten kymmeneltä asemalle tyttöjen junaa vastaan, ja sitten suunnattiin kaupan kautta takas Pakkikselle tekemään leiriä. Neidit olivat melko väsyneitä, mutta sehän pikemminkin paransi menoa kun kikatettiin hysteerisesti vähän kaikelle :D Nyt kun Pakkikselle jonotetaan sieltä ns. bäkkärin puolelta, niin ei tarvinnut edes etsiä bussia tai juosta stalkkaamassa bäkkärin ovia kun ne oli kätevästi siinä vieressä! Elämä on yllättävän ihanaa ja tarkoituksenmukaista! Istuskeltiin sit siinä ja kulutettiin aikaa, ja yhdentoista jälkeen bussi kurvas kulman takaa ja pysäköi nätisti ovien eteen ja tättärää, mehän pompattiin heti valmiusasentoon. Vilkuteltiin crew-tyypeille, jotka moikkaili vähän hämmentyneinä takas. Seurattiin roudausta suurella mielenkiinnolla, kun ei semmosta nyt joka päivä nää. Sit vähän ajan päästä Niko ilmestyi bussin ovelle, astui ulos, levitti kätensä ja kajautti että "Hyvää huomenta Tampere ja maailma!" Ja taas meitä ehkä vähän nauratti. Sit se huus meille että menkää kotiin, ei täällä mitään tapahdu. Huudettiin takas että mee ite, me oltiin täällä ensin ni se vaan nauro ja sano sit että muut ei uskalla tulla ulos kun ne ei oo ehtiny meikata. Salla vastas, että me ollaan tosi rohkeita tyttöjä eikä pelästytä pienestä, mikä sai Nikon nauramaan entisestään. Se siirtyi sisätiloihin ja huikkas että nähdään myöhemmin, mikä me tietenkin otettiin lupauksena. Muutkin bändiläiset valui sisätiloihin ja vilkutti mennessään, Leevi huikkas että "kas, Oulun tytöt ja maanmatkaaja!" ja oltiin ihan että wou, sen kasvomuisti pelittää.... Siis keskenämme, sille vaan heilutettiin takas että mepä me.

Elias soitti joskus yhdeltä, että olis tulossa illan keikalle, ja kyseli saako auton siihen johonkin keikkapaikan lähelle parkkiin. Mä läksin kyselemään asiaa, kun siinä torilla oli pari autoa parkissa ainakin, mut kukaan ei missään tuntunut tietävän joten todettiin että senkun ajaa siihen torille, eiköhän joku tuu sanomaan jos siinä ei saa parkkeerata. Kun palasin oville, niin joku nuorehko jannu jutteli Sallan ja Marleenan kanssa ja olin ihan hämmentynyt että wou, jonottaja, näin aikaisin! (Krhm niin siis itsehän emme olleet aikaisin tulleita....) No se ei ollutkaan jonottaja, vaan joku toimittaja joka oli tulossa haastattelemaan bändiä, ja sitä kiinnosti kovasti meidän omistautuneisuus asiallemme. Kerrotiin sille siinä fanitustaustaamme ja se teki muistiinpanoja, ja just kun annettiin nimitietojamme niin Henkka tuli ulos tupakalle ja tietenkin sen piti puuttua asiaan! ;D Tuli kysymään että kiusataanko me toimittajaa vai päinvastoin, ja kun kerrottiin mistä on kyse niin tää alko selittää että joo, nää tytöt plaaplaaplaa ja varsinkin tää yks joka paikassa hölpönpölpön. Kai se on sit sitä PR:ää kun se selitti ummet ja lammet kuinka hienoja ihmisiä me ollaan ja uhmataan luonnonvoimia ja kuinka paljon he meistä tykkää. Sitten kanssa poseerattiin toimittajasedän kameralle, minkä jälkeen Henkka ja toimittaja (oisko sen nimi ollut Ville...) lähtivät syömään. Naureskeltiin tyttöjen kanssa muka-kyynisesti että melkoinen imartelija tuo Henkka, mutta kyllä mun mieltä oikeasti lämmitti kun se puhu meistä niin kivasti :)

Meiju kävi muutamaan otteeseen tupakalla, mutta tuntu koko ajan puhuvan puhelimessa ni ei viittitty mennä häiriköimään. Kerran sillä ei tosin sytytin toiminut, joten se huikkas meille että onko kenelläkään stendaria. Salla ja Marleena oli ihan että häh mikä se on ja hetken sai Meiju hakea ennen kun se muisti jonkun muun sanan kuvaamaan sytkäriä. Marleenalla oli tupakoivana ihmisenä sytkäri mukana, ja kiitokseksi Meiju tarjos sillekin röökin. Otin niistä hienon "röökimuijat" -kuvan. En vaan laita sitä tänne näytille, kun Marleena kielsi :p Se ei omasta mielestään edustanut tarpeeksi. Elias tuli neljän jälkeen, jolloin siihen oli ilmaantunut jo aika moni muu jonottaja, mutta suurella oveluudella ja häikäisevällä hymyllä se jäi meidän seuraan. Ja sehän oli sit ihan täpinöissään kun Meiju tuli seuraavan kerran ulos ja me tietty potkittiin että menemene juttelemaan :D Ei se kehdannut yksin, joten mä menin seuraksi ja otin niistä jopa yhteiskuvan. Meijulle iski himmee flirtti päälle kun miespuolinen fani tuli juttelemaan! Elias oli ihan myyty ja näyttää kuvassakin punajuurelta. Vähän olin silleen että hei entäs minä, mutta oh well... Muun ajan Elias oli kyllä täydellinen herrasmies kaikkia kohtaan ;) Toisin kuin Niko, se sika, joka ei ilmestynyt ulos missään vaiheessa! Leevi sen sijaan kävi ottamassa pari kuvaa jonosta joten päästiin halaamaan sitä. Leevi on loistava halaaja. Wheee. Ovet aukes vasta kahdeksalta, mut me aloitettiin strippaus jo puolen jälkeen ja mä houkuttelin Eliaksen hoitamaan narikan. Salla väitti että käytin naisellisia avujani mut siis hei, onks se muka sit väärin? :'D

Pakkahuone halusi myydä paljon viinaa ja muuta juotavaa, joten soittoaika oli tosi myöhään, 23.00. Nojailtiin coolisti aitaan koko aika, ja heitettiin huonoa läppää vähemmän coolisti. Yritettiin myös saada aikaan yhteislaulua, mut ei muut keikkaa odottavat oikein innostuneet... Hoilotettiin kyllä onnellisesti keskenämme, kunnes tajuttiin että bändi kyl salee kuulee.... Sit ei enää kehdattu. Ja pitihän sitä säästellä ääntä että keikallekin riitti... Keikka alkoi melko tarkalleen tasalta, ja Meiju näytti hemmetin nysältä kun sillä oli lupauksen mukaisesti matalat kengät. Setti oli melko sama kuin Rytmiksellä, paitsi että Lilith oli korvattu Lockedilla ja ne soitti Runrunrunin Timeless Sightin tilalla encoressa. Niin ja sit ne soitti Counterfeitin! Henkka selitti jotain ihan kummaa spiikatessaan Obscurea, jotain siitä kuinka hän haluis viikset ja sitten hänkin olisi tosi salamyhkäinen ja vois aina sivellä viiksiään ja vaikuttais tosi fiksulta. Mut että vaimo ei kyllä anna kasvattaa viiksiä. Siihen väliin Niko huus että eiköhän pistetä pienet sun vaimolle siinä tapauksessa ja me tietty taputettiin hulluina. Hassua kuvitella Henkalle viikset xD Keikan jälkeen kipitettiin ulos, ja tällä kertaa tosi moni muukin jäi odottamaan bändiä. Päästiin kuitenkin halaamaan ja kiittämään keikasta ja murisemaan Nikolle ettei se tullut juttelemaan enää ennen keikkaa. Heitettiin kans jotain muuta läppää siinä, mut sit alkoi sataa joten päätettiin poistua paikalta. Elias heitti meidät Oonalle ja sovittiin että nähdään sitten Helsingissä. Salla ja Marleena valitti jo valmiiksi kun ne missaa Helsingin, mut onhan tässä vielä yks keikka ennen sitä. Oonalla sit tietty kuvailtiin sille keikka sekunti sekunnilta ja katseltiin kuvia läpi, ja tytöt tossa edelleen selailee parhaita kuvia kun mä kirjoitan tätä :D Kohta vois kyl mennä nukkumaan että jaksetaan sit aamulla nousta aikaisin matkalle kohti Lahtea.... Enää kaks keikkaa ja sit se on tässä! :'(